Ga aan de slag bij Albert Heijn – Peeters Govers

Bij Albert Heijn Peeters Govers doen ze er alles aan om je elke dag fluitend naar het werk te laten komen. Door prettige arbeidsvoorwaarden, afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie en coaching. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. En omgekeerd!

Vacatures bij Albert Heijn – Peeters Govers

De missie van Albert Heijn – Peeters Govers

De meest geliefde en gezonde kruidenier van Vlaanderen zijn. Daar werken ze hard aan met een verrassend assortiment, Hollandse prijzen en persoonlijke service. Ze willen op die manier iedereen alle ingrediënten bieden voor een beter leven. In die uitdaging zetten hun teams elke dag, mét volle goesting, de tanden.

Benieuwd wat andere medewerkers zelf vinden van hun job?

Play button

Meer weten over de jobs bij Albert Heijn – Peeters Govers

Vragen over een specifieke vacature, de werksfeer of de mogelijkheden bij jou in de buurt? Onze collega Eva Wittockx staat met de glimlach voor je klaar!

Eva Wittockx

Senior Dedicated Recruitment Partner

Over Albert Heijn – Peeters Govers

Peeters Govers is uitgegroeid van een kleine kruidenierswinkel tot de grootste franchisenemer van Albert Heijn. Vers, bewust, lokaal en persoonlijk zijn de vier kernwaarden die deze familiale onderneming al jarenlang typeren. Peeters Govers heeft momenteel al 14 Albert Heijn-filialen in België en er komen er dit jaar in Limburg nog 2 bij.

Wie bij Peeters Govers aan de slag gaat, kan zich verwachten aan een familiale sfeer, positieve vibes, een afwisselende job en interessante arbeidsvoorwaarden. De kers op de taart? Dat is de uitgebreide on-the-job coaching die je hier kan verwachten. Mensen zonder achtergrond in retail worden in geen tijd omgetoverd tot ervaren topmedewerkers. Kortom, alles om elke dag fluitend naar het werk te gaan. Want mensen die met plezier komen werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. En omgekeerd.

Alle vacatures bij Albert Heijn – Peeters Govers

Jobs per sector
Populaire locaties
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESFKlokkenluidersregeling
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: +3251460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956