Ga aan de slag bij Albert Heijn, de plezierigste supermarkt van België

Bij Albert Heijn doen ze er alles aan om je elke dag fluitend naar het werk te laten komen. Door prettige arbeidsvoorwaarden, afwisseling, persoonlijke aandacht, openheid, positieve energie en coaching. Want mensen die met plezier werken, zorgen voor winkels waar mensen met plezier winkelen. En omgekeerd!

Vacatures bij Albert Heijn

De missie van Albert Heijn?

De meest geliefde en gezonde kruidenier van Vlaanderen zijn. Daar werken ze hard aan met een verrassend assortiment, Hollandse prijzen en persoonlijke service. Ze willen op die manier iedereen alle ingrediënten bieden voor een beter leven. In die uitdaging zetten hun teams elke dag, mét volle goesting, de tanden.

Benieuwd wat andere medewerkers zelf vinden van hun job?

Play button

Meer weten over de jobs bij Albert Heijn?

Vragen over een specifieke vacature, de werksfeer of de mogelijkheden bij jou in de buurt? Onze collega Eva Wittockx staat met de glimlach voor je klaar!

Eva Wittockx

Senior Dedicated Recruitment Partner

Over Albert Heijn

Albert Heijn is een kruidenier in hart en nieren. In 1887 ging hun eerste winkel open. Ze zijn niet meer dat kleine winkeltje in Oostzaan in Nederland – maar ze doen het nog altijd met evenveel passie. Persoonlijke service, een verrassend assortiment en Hollandse prijzen. Daarmee hebben ze een plaats verdiend in het hart van de Vlaming. Ze werken er elke dag aan om het nog beter te doen.

Met 42 winkels en een online winkel met Pick Up point, is er altijd een Albert Heijn bij jou in de buurt. Ze groeien razendsnel, dus misschien komen ze zo meteen nog dichterbij!

Alle vacatures bij Albert Heijn

Jobs per sector
Populaire locaties
Laden...
Copyright © 2021 Accent Jobs for People NVOver AccentPrivacybeleidDisclaimerESF
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: +3251460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956