Win een online lipdubsessie voor jou en je collega’s

lipdub accentertainment

Doen jij en je collega’s niets liever dan de show stelen, maar stonden jullie niet helemaal vooraan in de rij toen het zangtalent werd uitgedeeld? Geen zorgen, dat kan al eens gebeuren. Daarom voorzien wij een fantastische teambuilding waarbij een gebrek aan zangtalent absoluut geen probleem vormt: een online lipdubworkshop!

Geen idee wat een lipdubworkshop precies inhoudt? Check dan snel even deze video:

Hebben we je warm kunnen maken voor een lipdub challenge met de collega’s? Schrijf je dan hier in en maak kans op een onvergetelijk halfuurtje entertainment. Hoe groter de groep, hoe krachtiger de boodschap en hoe langer de herinnering zal blijven hangen!

 

Inschrijving gesloten

Wedstrijdreglement

Praktische info:

  • De workshop wordt gegeven door de mensen van BeauBelge Events, die gespecialiseerd zijn in het van fantastische teambuildings.
  • De sessie is geschikt voor 20 tot 40 personen.
  • De teambriefing zal online georganiseerd worden, daarna gaat iedereen met z’n eigen smartphone aan de slag. Alle filmpjes worden achteraf tot een mooi geheel gemonteerd, zodat jullie alle collega’s in actie kunnen zien en nog lang kunnen nagenieten.
  • De songkeuze wordt volledig door jullie bepaald. Kies een liedje dat jullie team typeert of zoek een ludieke link om jullie aan deze bijzondere coronaperiode te herinneren.
  • Een concrete datum voor de sessie wordt bepaald in samenspraak met de werkgever.