Accent App Logo
MyAccent app

Votre agence de recrutement mobile
Télécharger l'application

POSTE VACANT
Keukenkoning warme kant
Saint-Trond
c5276599-6f0a-4fc9-8ca8-200f571806e0

Statut: Travailleur
Travailleur
Domaine de fonction: Horeca & tourisme
Horeca & tourisme
Collaborateur de cuisine
Mise à jour: 22/9/2021
Province: Limburg
Limburg
fr
FULL_TIME
Type de contrat: Possibilité fixe
Salaire: 15.90 - 16.00 / heure
Référence: 286023
Als Kok:
  • Sta je samen met je medewerkers/collega's in voor het voorbereiden, klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier.
  • Draag je, naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren, ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu's en keuze van speciale maaltijden.
  • Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines, werktuigen en materiaal en het schoonmaken, opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften.
  • Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!
  • Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten.
  • Je werkt alleen of je hebt één of meerdere keukenhelpers of hulpkoks onder je.
  • Je werft keukenpersoneel aan en leidt deze op. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: aankoop en onderhandelingen met de leveranciers, bevoorrading, opslag en bewaring.
  • Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties.
  • Je werkt menu's uit, past de recepten aan, berekent de kosten en bepaalt de prijzen.
  • Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken.
  • Je werkt in commerciële restauratie, grootkeuken, sociale restauratie, traiteur, centrale en industriele keuken, enz.
  • Je werkt overwegend rechtstaand. Je staat bloot aan warmte en soms aan koude. Je maakt soms verplaatsingen naar leveranciers. Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.
  • Je draagt gepaste kledij, zoals een keukenvest, koksmuts, veiligheidsschoenen.
  • Je werkuren wisselen van dag tot dag, met of zonder pauze. Je werkt ook op zon- en feestdagen. Drukke en kalmere periodes wisselen af.

Description de l'emploi

Als Kok:
  • Sta je samen met je medewerkers/collega's in voor het voorbereiden, klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier.
  • Draag je, naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren, ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu's en keuze van speciale maaltijden.
  • Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines, werktuigen en materiaal en het schoonmaken, opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften.
  • Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!
  • Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten.
  • Je werkt alleen of je hebt één of meerdere keukenhelpers of hulpkoks onder je.
  • Je werft keukenpersoneel aan en leidt deze op. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: aankoop en onderhandelingen met de leveranciers, bevoorrading, opslag en bewaring.
  • Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties.
  • Je werkt menu's uit, past de recepten aan, berekent de kosten en bepaalt de prijzen.
  • Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken.
  • Je werkt in commerciële restauratie, grootkeuken, sociale restauratie, traiteur, centrale en industriele keuken, enz.
  • Je werkt overwegend rechtstaand. Je staat bloot aan warmte en soms aan koude. Je maakt soms verplaatsingen naar leveranciers. Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.
  • Je draagt gepaste kledij, zoals een keukenvest, koksmuts, veiligheidsschoenen.
  • Je werkuren wisselen van dag tot dag, met of zonder pauze. Je werkt ook op zon- en feestdagen. Drukke en kalmere periodes wisselen af.
De zaak bestaat al meer dan 20 jaar en is zeer centraal gelegen in de stad.De zaakvoerder is de chef -kok van het huis en onderneemt een 2 tal zaken met concepten die in dezelfde richting liggen .

Informations sur l'entreprise

De zaak bestaat al meer dan 20 jaar en is zeer centraal gelegen in de stad.De zaakvoerder is de chef -kok van het huis en onderneemt een 2 tal zaken met concepten die in dezelfde richting liggen .
  • Voor de vacature als kok zoeken we het volgende in jou :

  • Je hebt reeds ervaring als kok of hulpkok
  • Je bent stress bestendig
  • Je hebt geen probleem met weekendwerk
  • Je kan u makkelijk verplaatsen
  • Indien je woont in de omgeving van Sint-Truiden is een pluspunt

Votre profil

  • Voor de vacature als kok zoeken we het volgende in jou :

  • Je hebt reeds ervaring als kok of hulpkok
  • Je bent stress bestendig
  • Je hebt geen probleem met weekendwerk
  • Je kan u makkelijk verplaatsen
  • Indien je woont in de omgeving van Sint-Truiden is een pluspunt
Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen.
Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.
Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.
Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel, samen met jou de gepaste job vinden.

Nous vous offrons

Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen.
Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.
Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.
Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel, samen met jou de gepaste job vinden.
Numéro d'agrément: VG13/BUO
La diversité et l’inclusion sont importantes pour Accent. Qui que vous soyez et quoi que vous défendiez, c’est votre talent qui fait la différence.
Nos emplois par secteur
Charger...
Beversesteenweg 576, 8800 RoeselareTEL: 051460500info@accentjobs.beBTW BE 0455.069.956