vacature
Polyvalent Operator - 3 PLOEGEN

StatuutStatuut:Worker
Functioneel domeinFunctioneel domein:Engineering & Production
UpdateUpdate:18/1/2024
ProvincieProvincie:East Flanders
Contract typeContract type: Temp to perm
ReferentieReferentie: 373269
SalarisSalaris: 15.56 - 15.83 / uur
Omdat ik polyvalent en flexibel ben, word ik als polyvalent operator regelmatig op diverse afdelingen in ons bedrijf ingeschakeld, afhankelijk van waar mijn hulp dan vereist is:

In onze bakkerijafdeling werk ik mee op één van onze automatische brood- of sandwichlijnen. Ik werk er onder andere het brood af, ik leg het deeg in bakvormen en zorg ervoor dat onze topproducten vlotjes van de band blijven rollen.

In onze patisserieafdeling werk ik ofwel op één van de automatische lijnen ofwel werk ik onze taartjes, eclairs en andere gebakjes af in ons afwerkatelier. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat onze gebakjes er piekfijn uitzien voor onze klanten.

In onze inpakafdeling verpak ik onze verse broden, sandwiches en patisserieproducten en kijk ik nauwgezet toe op de kwaliteit van onze producten. We leggen alles in kratten zodat dit netjes klaar kan gezet worden voor de verdeling naar onze klanten.

Door op allerlei verschillende afdelingen ingeschakeld te worden, leer ik geleidelijk aan al onze productieprocessen, werkposten, machines en collega’s goed kennen. Vanuit mijn rol als polyvalent operator heb ik de mogelijkheid om op termijn intern door te schuiven naar een vaste werkpost en natuurlijk ook door te groeien.
Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.