vacature
Teamleader Maintenance | Vlezenbeek

StatuutStatuut:Arbeider
Functioneel domeinFunctioneel domein:Techniek & productie
UpdateUpdate:5/4/2024
ProvincieProvincie:Vlaams Brabant
Contract typeContract type: Kans op vast
ReferentieReferentie: 371788
SalarisSalaris: 17.00 - 20.00 / uur
Voor de optie vast vacature van Teamleader Maintenance voor een internationaal luxueus chocolademerk te Vlezenbeek zal je volgende taken uitvoeren.


  • Als Teamleader Maintenance zie je toe op de uitvoering van het beheer en het onderhoud van de productie installaties. Je zorgt ervoor dat het productieproces steeds wordt gewaarborgd en dat de werkprocessen verlopen volgens de regels van de wet, rekening houdend met vastgestelde veiligheids-, hygiëne- en kwaliteitsrichtlijnen. Je hebt verschillende verantwoordelijkheidsgebieden en zal een team leiden van 6 onderhoudstechniekers.

  • Je zal het team van techniekers dagelijks coachen en motiveren om samen de gemeenschappelijke doelstellingen te realiseren. Alsook hun opleidingsbehoeften lezen en signaleren.

  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van dag- en weekplanningen en zorgt hiermee voor een zo hoog mogelijke inzetbaarheid van de teams. Het organiseren van goed werkoverleg met open en transparante communicatie spelen hierbij een centrale rol.

  • Je bent in staat behaalde resultaten te analyseren en te communiceren nar de Maintenance Manager.

  • Je garandeert tijdige en correcte informatie over storings- en onderhoudswerkzaamheden.



Je begeleidt en controleert preventieve acties die door derden worden uitgevoerd.

Je voert werkplaatsbezoeken en risicoanalyses uit. Ook root-cause analyses en storingsrapporten beoordelen behoren tot je takenpakket.

Je signaleert, implementeert en evalueert voorstellen ter verbetering van de efficiëntie, kosten en veiligheid binnen de productie en rapporteert deze aan de Maintenance Manager.

Je blijft op de hoogte van vaktechnische ontwikkelingen en van de toepasselijke wet- en regelgeving.
Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.