vacature
Internal Sales Assistent

StatuutStatuut:Employee
Functioneel domeinFunctioneel domein:Sales & marketing
UpdateUpdate:11/3/2024
ProvincieProvincie:East Flanders
Contract typeContract type: Fix job
ReferentieReferentie: 355638
SalarisSalaris: 2000.00 - 3000.00 / maand
Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de operationele ondersteuning van het Sales team. Je bent eerstelijnsaanspreekpunt voor klanten en je streeft hierbij een efficiënte klantenbeleving na.

Jouw functie:
Als Internal Sales Assistant ondersteun je de Field Sales Representatives en Account Managers door offertes administratief te verwerken en op te volgen van A tot Z (bestelling tot levering). Tevens sta je in voor de administratieve verwerking van interne en externe klantenafspraken gemaakt door het sales team.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten met betrekking tot vragen rond prijs-, artikel- en promotiebeheer, eveneens ben je verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Jouw doel is om een optimale klantenservice aan te bieden. Je bouwt hiervoor een sterke relatie op met jouw contactpersonen bij de klant.

Je onderhoudt dagelijks contacten met andere diensten binnen La Lorraine Bakery Group waardoor je steeds op de hoogte bent van de laatste stand van zaken over ons productaanbod (rotatiebeheer, kwaliteit, beschikbaarheid,...).

Je houdt de klantendatabase actueel en je verzorgt het administratieve salesproces.

Je beheert commerciële data (bv. verkoopresultaten) en je maakt verschillende rapporten op ter ondersteuning van het management en het team van Field Sales Representatives.
Als Internal Sales Assistant rapporteer je rechtstreeks aan de Sales & Trade Marketing Manager.
Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.

Solliciteren voor Internal Sales Assistent