vacature
Collector Front End - NL + FR - Brussel

StatuutStatuut:Bediende
Functioneel domeinFunctioneel domein:Financieel
UpdateUpdate:20/3/2024
ProvincieProvincie:Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Contract typeContract type: Kans op vast
ReferentieReferentie: 353344
SalarisSalaris: 2000.00 - 2400.00 / maand
Als Collector Front End zal jouw takenpakket grotendeels bestaan uit het contacteren van klanten met een betalingsachterstand. Je achterhaalt de reden waarom er vertraging is opgetreden zodat je de situatie van jouw klant beter kan begrijpen. Op basis van deze informatie ga je meedenken in termen van oplossingen en neem je uitgebreid de tijd om uitleg te geven over verschillende producten (bv. kredietkaart, persoonlijke leningen...).

Het is jouw doel om tot oplossingen te komen die op lange termijn werken om recidive te vermijden. Bij de ene klant loopt dit uiteraard soepeler dan bij een andere. Het kan dus voorkomen dat je echt moet onderhandelen om tot een efficiënte oplossing te komen.

Je dient in dit telefoongesprek ook stil te staan bij de gevolgen die gepaard gaan met niet-betaling.

Na deze telefonische contacten, breng je administratief alles ook in orde. Je geeft alles in het intern systeem in en bevestigt de betalingsbelofte schriftelijk. Hierbij stuur je ook de laattijdige termijnen nogmaals door naar de klant.

Komt een klant meerdere malen de betalingsbelofte niet na, dan wordt zijn/haar dossier doorgestuurd naar een beheerder voorgeschillen. Zij nemen dan de verdere stappen in het debiteurenbeheer.
Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.

Solliciteren voor Collector Front End - NL + FR - Brussel