vacature
Bijrijder doorgroeien naar Chauffeur C/CE

StatuutStatuut:Travailleur
Functioneel domeinFunctioneel domein:Logistique et distribution
UpdateUpdate:19/2/2024
ProvincieProvincie:Limburg
Contract typeContract type: Possibilité fixe
ReferentieReferentie: 353272
SalarisSalaris: 12.21 - 12.21 / uur
Wat zijn de voordelen on the road?

Iedere dag is anders want je bent steeds onderweg. Op deze manier kom je op veel verschillende plekken en zie je nog eens wat van de wereld. Je hebt dan ook genoeg verantwoordelijkheidszin om met al die zelfstandigheid om te kunnen. 9-to-5 job niks voor jou? Lees dan zeker verder.

Als chauffeur kan je je mannetje staan en hou je van een uitdaging. Omdat er zoveel verschillende transporten zijn maakt dat de job ook weer enorm veelzijdig. Krappe deadlines respecteren en op tijd ter plaatse zijn voor een levering is in de sector broodnodig.

Chauffeurs hebben vaak een enorm gevoel van vrijheid omdat ze er dagelijks op uit kunnen trekken. Hoewel dit deels klopt, wordt je uiteraard ook nauwsluitend opgevolgd door de planning om zo efficiënt mogelijk te werken.

Één van de voornaamste troeven die je in handen hebt, is misschien wel de werkzekerheid die je hebt. Het beroep is primair om de maatschappij draaiende te houden. Zonder vrachtwagenchauffeurs geen voedsel in de winkels, geen materiaal voor ondernemingen en geen geneesmiddelen in ziekenhuizen!
Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.