vacature
Verkoper showroom

StatuutStatuut:Employee
Functioneel domeinFunctioneel domein:Sales & marketing
UpdateUpdate:5/1/2024
ProvincieProvincie:Flemish Brabant
Contract typeContract type: Temp to perm
ReferentieReferentie: 324662
SalarisSalaris: 1850.00 - 2100.00 / maand
Voor de vacature van verkoper voor een showroom zal je onderstaand takenpakket uitvoeren:


  • Hello, Bonjour, Hallo?


Als showroomverkoper weet je dat alles start met de begroeting van een (potentiële) klant, hierin weet jij al het verschil tussen te maken & heet je de klant dus ten alle tijden van harte welkom.


  • Ik zoek een nieuwe keuken?


'De standaard' vraag waar jij je als showroomverkoper keukens aan mag verwachten maar vooraleer je overgaat tot een verkoop biedt je eerst je klant rustig een kopje koffie aan & start je met de vragenronde! Je 'analyseert' de antwoorden van jouw klant en weet na de gepaste vragen te stellen exact wat je deze kan aanbieden.

Van zodra je weet wat je precies kan aanbieden ga je samen met jouw klant doorheen de showroom, toon je de modellen & hierna
start je met de keuken volledig uit te tekenen. Je betrekt de klant mee in dit gegeven, beter teveel vragen dan te weinig, niet waar?

Na dit gedeelte ga je over tot jouw verkoop te closen, dit is voor jou een gemakkelijk gegeven door middel van jouw passie, drive en commercieel inzicht.
Je zal je klant meerdere opties aanbieden, voor de genomen optie maak jij al reeds de nodige bestelbonnen op en maak je de administratie in orde.
De opvolging tot de keuken zich in de woning bevindt zal door jou gebeuren, dit zal zowel telefonisch als per mail gebeuren.


  • Eerste hulp bij opstart?


Je mag gerust zijn, je zal een volledig opleidingstraject doorlopen als showroomverkoper keukens!
De eerste drie maanden zal er jou tevens altijd iemand assisteren bij een verkoopgesprek.
Je zal genieten van zowel interne als externe opleidingen die aangeboden worden door het bedrijf, je opleidingstraject zal tevens ook direct opgevolgd worden door een coach die jou ten alle tijden bijstaat met raad en daad!
Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
PRISCA VISCAAL

PRISCA VISCAAL

Expert Recruitment Partner LA

Solliciteren voor Verkoper showroom