vacature
ADMINISTRATIEF BEDIENDE AANKOOP

StatuutStatuut:Employee
Functioneel domeinFunctioneel domein:Administration
UpdateUpdate:11/3/2024
ProvincieProvincie:Antwerp
Contract typeContract type: Temp to perm
ReferentieReferentie: 316772
Voor de vacature "Administratief Bediende Aankoop" in een technologiebedrijf te Deurne zijn we op zoek naar een gemotiveerde administratieve duizendpoot.

Binnen deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de procurement strategie met als doel de aankoop maximaal te laten bijdragen aan het succes van het bedrijf.
Operationeel sta je in voor volgende zaken:

  • Je maakt/registreert/beheert raamovereenkomsten voor de categorie onderaanneming met de best mogelijke aankoopcondities.

  • Je ondersteunt je interne klant (collega aankopers, projectleiders, werkvoorbereiders en calculators) doorheen het aankoopproces (prijsvraag tot bestelbon) en je begeleidt hen bij de keuze van de (gecontracteerde) onderaannemers.

  • Je voert de aankoopsadministratie in het SAP-systeem in.

  • Je volgt de orders van A tot Z op … van orderbevestiging tot facturatie, uiteraard in nauwe samenwerking met je interne collega projectleiders.

  • Je denkt mee over verbeteringen/optimalisaties in het aankoopproces.



Ben je nog niet bekend met al deze stappen? Geen probleem, dankzij goede ondersteuning en opleiding zal je in no-time uitbloeien tot een aankoperstalent
Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.

Solliciteren voor ADMINISTRATIEF BEDIENDE AANKOOP