vacature
Service Advisor

StatuutStatuut:Employé
Functioneel domeinFunctioneel domein:Administration
UpdateUpdate:20/2/2024
ProvincieProvincie:Flandre-Orientale
Contract typeContract type: Possibilité fixe
ReferentieReferentie: 298845
SalarisSalaris: 2000.00 - 3000.00 / maand
Als Service Advisor vorm jij een belangrijke schakel tussen de klant, werkplaats en administratie. In deze functie ben je medebepalend voor de servicegraad van de garage en de tevredenheid van de klant. Dit vergt een commerciële, klantgerichte instelling en sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden.

Wekt dit al jouw interesse? Lees dan zeker door om meer details te weten te komen over de vacature.

Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor :

  • Een professioneel en vriendelijk onthaal van onze klanten. Je begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. Je behandelt de binnenkomende oproepen betreffende onderhoud en herstellingen en je ontvangt de klanten aan de directe receptie. Hierbij bepaal je de omvang van het vereiste werk. Je luistert naar de klant en stelt de juiste vragen om zo tot een zorgvuldige diagnose over te aan (eventueel in samenspraak met werkplaatsverantwoordelijke)

  • Je contacteert de klant tijdens het onderhoud of herstelling om hem op de hoogte te houden van de nodige werken.

  • Je maakt een planning op waarbij je rekening houdt met de verwachtingen van de klant betreffende nodige tijd voor het uit te voeren werk, alsook met de capaciteit van de werkplaats en de beschikbare onderdelen via ons intern-systeem

  • Je verzorgt nauwkeurig de bijhorende administratie m.b.t. onderhoud en herstellingen. Verder volg je deze ook op door het finaliseren van een factuur.

  • Bij de teruggave van de wagen aan de klant, wordt deze factuur door jou op een duidelijke en professionele manier besproken met de klant.

  • Je streeft elke dag opnieuw naar een uiterste klantentevredenheid en bouwt een lange-termijn relatie op met jouw klant.

  • Je ondersteunt de sales mee in de verkoopadministratie en de verwerking van het verkoopdossier




Erkenningsnummer: W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204
Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.